Jadual E3 2017 untuk rakyat Malaysia!

E3 2017

E3 kembali kat Los Angeles sekali lagi dan buat rakyat Malaysia yang tak dapat gi sana… Kita tengok live stream jer ler. Kyo senaraikan jadual untuk korang letak reminder nanti dalam kalendar korang.

11 Jun 2017 (Ahad)

EA Press Conference
Waktu: 3.00 am
Mana nak tengok: https://www.twitch.tv/ea

12 Jun 2017 (Isnin)

Microsoft Xbox Press Conference
Waktu: 5.00 am
Mana nak tengok: http://www.xbox.com/en-US/e3

Bethesda Press Conference
Waktu: 10.00 am
Mana nak tengok: https://www.twitch.tv/bethesda

13 Jun 2017 (Selasa)

PC Game Showcase
Waktu: 1.00 am
Mana nak tengok: https://www.twitch.tv/pcgamer

Ubisoft Press Conference
Waktu: 4.00 am
Mana nak tengok: https://www.twitch.tv/ubisoft

Sony Playstation Press Conference
Waktu: 9.00am
Mana nak tengok: http://live.playstation.com/

14 June 2017 (Rabu)

Nintendo Direct Showcase
Waktu: 12.00 am
Mana nak tengok: http://www.nintendo.com/nintendo-direct/

Ini lah list paling lengkap dengan jadual yang paling on the spot dah. Kalau website kat atas takleh pakai, try Youtube ataupun IGN. Diorang kengkadang boleh live stream sekali dan mungkin lagi up to date (katakan terlambat beberapa saat ker).

Enjoy the show!